За нас

Агенция “Лазони” – всичко за Вашето тържество

Агенция “Лазони” предлага консултация, планиране, организиране и провеждане на Вашата Сватба. Организация, съдействие и реализация на коктейли, банкети, партита, балове, рождени дни, семейни празници, фирмени тържества, кетъринг, шоу програми, артисти и изпълнители, групи, ансамбли, оркестри, балети и др.

Ники Лазони дава напълно безплатно консултации и идеи за комплексни сватбени услуги.

Началото

Дейността на Николай Лазов “DJ Ники Лазони” започва през 1993 г. с организиране, озвучаване и водене на сватбени тържества, балове, банкети и други весели събития придружени с приятни изживявания и незабравими спомени. От лятото на 2008 г. с откриване на новият офис в ж.к. “Надежда”, дейността на Ники Лазони обединява партньорите, опита и натрупаните познания в Празнична Агенция “Лазони”. Тук Вие можете да сътворите своите мечти и да планирате празника по Ваш вкус и изисквания. В концепцията “От А до Я” или “От игла – до конец”, с нетрадиционни решения и въображение.

Партньори

Партньори за дейността на фирмата са водещи дизайнери, аранжори, аниматори, ТОР DJ-и, видеооператори и фотографи, престижни ресторанти, модни къщи и др., които ще откриете при нас, за създаване и изживяване на нещо неповторимо.