Видео-фото заснемане, цени

Видео заснемане

Цялото събитие се заснема и обработва с висококачествена професионална техника във Full-HD формат или 4К като готовият, обработен и монтиран художествен филм се издава на хард диск или флаш памет предоставени от Вас,или на такива закупени от нас. Удобството, което Ви предлагаме е, че ще можете да се наслаждавате на готовия уникален продукт веднага щом го получите, включвайки памет устройството директно във всеки съвременен LED-телевизор, плазма и т.н. Крайната цена на услугата се формира на база присъствие на оператора-видеограф в деня на събитието – 120лв. за всеки астрономичен час! И включва цялата последваща обработка до издаване на крайния продукт. За сватбени тържества обикновено се изработва филм с продължителност до 3 часа, като в пакета е включена и изработката на уникален сватбен клип – трейлър от най-интересните моменти на събитието, с продължителност от 3 до 10 мин. на фона на Ваша любима песен, мелодия (можете да видите някои клипове в галерията по-долу). Ако желаете и условията позволяват във филма могат да бъдат включени кадри заснети с ДРОН-от въздуха, което е въпрос на допълнителна уговорка. Тук не е достатъчно да си само професионалист. Необходимо е и нещо повече – усет, импровизация, възможност за нестандартни решения. Към това се стремят и нашите видео-оператори, това ще направи и вашия филм уникален.

Фото заснемане

Нашите фотографи са изключителни професионалисти доказали се с времето в снимане на сватби,кръщенета,абитуриентски балове и др.събития. Запознайте се с част от работата им в галерията долу.
Заснемането на всяко едно събитие е индивидуален подход и процес! Фотографът е Вашия ГИД! Доверете му се напълно и се отпуснете! Цената за 1 астрономичен час присъствие на фотограф нает от нашата агенция е 120лв. Броят на снимките,които ще получите зависи от Вашата активност пред фотоапарата и желанието да се снимате. Няма ограничен брой снимки! Обикновено за сватбени тържества снимките са над 600-700 бр. В сватбения пакет се включва задължителна художествена фото сесия за младоженците, на място посочено от тях в деня на сватбата или такова предложено от фотографа.
Всички кадри се обработват допълнително и се коригират,ако е необходимо. Предават се в JPEG формат на Ваш носител или такъв закупен от нас. При желание можем да Ви изработим уникални сватбени албуми или фото книги.

Естествено в Агенция Лазони се стремим да дадем най-доброто на клиентите си и за целта сме разработили специални пакетни цени за извършване на услугата – видео+фото. За абитуриентски балове и други семейни тържества отново предлагаме индивидуални пакети в зависимост от ангажираните чрез нашата агенция услуги и степента на тяхното изпълнение.
Допълнителни разходи,които могат да възникнат са:

  • за транспорт;
  • допълнително оборудване;
  • допълнително осветление;
  • специални изисквания на клиентите;
  • закупуване на електронни носители и др.

Подробностите и детайлите за всеки един ангажимент се коментират и уточняват на предварителна среща в офиса на агенцията.

Възползвайте се от нашите специални оферти в раздел ПРОМОЦИИ!!!

Нашите сватбени колажи

Представянето на нашите сватби в колажи цели да привлече вниманието на онези от сватбените двойки, които ще се възползват от възможността да се сдобият с един наистина професионално обработен и подреден, луксозен албум. Специалната обработка на снимките е дело на нашите професионални сватбени фотографи, които благодарение на своят опит обработват персонално кадрите. Добавят се различни форми, детайли и хронологична последователност, както и специални ефекти. С подходяща предпечатна подготовка и подредба на снимковите материали можем да ви предложим и уникален фото-бук или фото-книга, която да бъде отпечатана в желаният от вас формат и на предпочитан материал. Ценителите могат да открият своите предпочитания в представените от нас сватбени фото-колажи на младоженци възползвали се от тази уникална възможност.

Сватбени снимки

Сватбени колажи