Видео и фото заснемане

Видео

Запомнете! Цените на видео услугите са крайни. В тях се включва присъствие на оператора за цялото събитие без ограничение в астрономическите часове. Крайната цена се определя от продължителността на заснетия материал и неговата обработка. Това ни прави единствените, които предлагаме тази услуга без допълнителнитени условия и оскъпяване. В резултат клиентите ни получават два оригинални филма с цялостна обработка в най-добро качество, специална обложка и индивидуално (уникална) изработена визия на горната страна на диска. Важно е снимащите видео-оператори да са с опит от предишни подобни събития. Тук не е достатъчно да си само професионалист. Необходимо е и нещо повече – усет, импровизация, възможност за нестандартни решения. Ето към това се стремят и нашите видео-оператори, това ще направи и вашия филм уникален.

Цени

Естествено в Агенция Лазони се стремим да дадем най-доброто на клиентите си и за целта сме разработили специални пакетни цени за извършване на услугата – видео+фото. За абитуриентски балове и други семейни тържества отново предлагаме индивидуални пакети в зависимост от ангажираните чрез нашата агенция услуги и степента на тяхното изпълнение. Така нареченият HD – формат се изпълнява при същите условия с малко увеличение на цената, съобразено с материалите, които се използват. Неудобството е в това, че този формат не може да бъде ползван с обикновен DVD-player и все още не е предпочитан от повечето клиенти.

Предлагаме презапис от различни видове формати и оформление. За някои от сватбените тържества заснети от Агенция Лазони и професионализма на нашите видео оператори може да се информирате и прецените от видеоклиповете поместени в сайта.

Заповядайте! На Вашите услуги.

Нашите сватбени колажи

Представянето на нашите сватби в колажи цели да привлече вниманието на онези от сватбените двойки, които ще се възползват от възможността да се сдобият с един наистина професионално обработен и подреден, луксозен албум. Специалната обработка на снимките е дело на нашите професионални сватбени фотографи, които благодарение на своят опит обработват персонално кадрите. Добавят се различни форми, детайли и хронологична последователност, както и специални ефекти. С подходяща предпечатна подготовка и подредба на снимковите материали можем да ви предложим и уникален фото-бук или фото-книга, която да бъде отпечатана в желаният от вас формат и на предпочитан материал. Ценителите могат да открият своите предпочитания в представените от нас сватбени фото-колажи на младоженци възползвали се от тази уникална възможност.

Сватбени снимки

Сватбени колажи