Кетъринг

Галерия

Една допълнителна възможност за нашите клиенти и незабравимия дух от празника или събитието е разбира се добре приготвената, подредена и поднесена храна. Тя може да достави, както вкусова, така и духовна наслада и усещане за нещо специално или нещо неопитвано до момента. Добрите вина и предложени деликатеси са част от подредената маса. Те трябва да са като пресни плодове направо от стеблото. В зависимост от желанията и възможностите на клиента ние можем да доставим храна и напитки до посоченото място, да изпълним малък коктейл или да направим градинско парти, промоция, откриване, представяне или юбилей, но можем да предложим и цялостна организация съобразена с повода. От определянето на мястото за провеждане, през цялата организация и обезпеченост до постигане на крайното желание и цел, която сме си поставили. Сценарий за протичането, сцени, маси, храна, напитки, посуда, украси, сервиз, шатри, музикални програми, артисти, изпълнители, озвучаване, аранжировки и мн. др. без ограничение. В този дух са представени и нашите три ценови пакета.

Пакети

Луксозен пакет

Цялостно оформяне – храна, украса, други екстри. Подсигуряване на абсолютно всичко според изискванията на клиентите ни “от игла до конец”.

Стандартен пакет

Приготвяне на шведска маса – подредена блок маса с присъствие на поне един обслужващ персонал.

Обикновен пакет

Доставка на храна и напитки по избор на клиента

Наши партньори са най-добрите ресторанти в София и невероятно изисканият им персонал. Сами ще откриете кои са те. А ние ще дадем най-доброто от себе си!